H
0 nap van hátra a tanévből. 2018. április 19., 21:46 - Emma

Hibaüzenet

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor require_once() függvényben (/web/moderniskola/weblecke.hu/includes/bootstrap.inc 3161 sor).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor require_once() függvényben (/web/moderniskola/weblecke.hu/sites/all/modules/ctools/ctools.module 127 sor).
A Neteducatio decemberben egy rendhagyó díjátadó keretén belül tüntette ki e-learning képzésben részt vett pedagógus hallgatóit.  Részletek és nevek a cikkben.
karrier 2015. december 11.
H
Átadták a Rácz Tanár Úr Életműdíjakat  Budapesten, a díjjal a természettudományos oktatásban kiemelkedő teljesítményt nyújtó pedagógusokat ismerik el.
karrier 2015. december 09.
  A pedagógusok között a zsűri Furugh Switzer, kanadai-perzsa származású szociológust tüntette ki, aki roma gyerekek beilleszkedésén dolgozik. Az MTI híre.
karrier 2015. december 09.
 Átadták a Prima Primissima Díjakat és a közönségdíjat dec. 4-én a Művészetek Palotájában- közölte az MTI. Oktatási terén kimagaslókat is díjaztak!…
karrier 2015. december 05.
 Szakképzési díj -ra lehet jelentkezni intézményként, magánszemélyként is. A jelentkezés menete, módja, szerepe ld.cikkünkben!
karrier 2015. december 04.
dr. Turcsányi-Szabó Márta  elnyerte az Év Informatikai Oktatója címet és a Hutter Ottó-díjat. A   mobiltechnológiával támogatott oktatásban nyújt segítséget. 
karrier 2015. december 04.
A szomszéd fűje tényleg zöldebb? Walesi oktatás magyar szemmel…Kaufmann Péter, budapesti gyakorló pedagógus beszámolója a korai iskolaelhagyásról is szól.
karrier 2015. december 03.
Diákcsapatok digitális ötletével lehet jelentkezni a technológiai  versenyre, a  Microsoft Imagine Cup Academy-re, december 6-ig.
karrier 2015. december 02.
Merre tart a munka világa, mit tanácsoljunk a gyerekeknek?  Milyen készségekre, képességekre lesz szükség, és mi a helyzet a tanári munkával? A  pályaválasztóknak…
karrier 2015. november 27.
Az Európai Szülők Magyarországi Egyesülete harmadik alkalommal adja át a Varga Gábor-díjat.  
karrier 2015. november 20.
Ismeri azt az áldozatkész tanár kollégáját, aki lelkiismeretesen foglalkozik a diákokkal, segíti őket a pályaválasztásban, szabadidejében versenyekre készíti fel…
karrier 2015. november 16.

Oldalak