H
0 nap van hátra a tanévből. 2018. január 22., 00:51 - Vince

Hibaüzenet

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor require_once() függvényben (/web/moderniskola/weblecke.hu/includes/bootstrap.inc 3161 sor).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor require_once() függvényben (/web/moderniskola/weblecke.hu/sites/all/modules/ctools/ctools.module 127 sor).
Nyomdába került az Új Pedagógiai Szemle! PDF-ben már olvasható a folyóirat honlapján. Miről szól a szaklap, ld. a linkre kattintva!
H
Az Oktatáskutató és Fejlesztő Intézet egy kötetbe szerkesztve jelentette meg azt a három kormánystratégiát, amelyek a köznevelési rendszer megújításához járulnak hozzá.
  Az Országgyűlés Kulturális Bizottságának 2015. december 10-én tartott ülésén számolt be az Oktatáskutató és Fejlesztő Intézet (OFI) tevékenységéről Dr. Kaposi József, az OFI főigazgatója.
Megszűnik az Apáczai Kiadó és a Nemzedékek Tudása Tankönyvkiadó honlapja A továbbiakban az Oktatáskutató és Fejlesztő Intézet honlapjáról tájékozódhatnak.
AZ OFI NYITOTT A SZAKMAI PÁRBESZÉDRE   Lelkes fiatalok nyílt levélben kezdeményeztek szakmai párbeszédet az Iskolai Közösségi Szolgálatról.Dr. Kaposi József az OFI főigazgatójának a hasznos50 csapatának küldött válasza a cikkben olvasható:
A vezetők számára fejlesztett továbbképzés egy három modulból álló sorozat alapmodulja. Segíti az eligazodást az oktatási-nevelési intézmények működésében, valamint a pedagógiai folyamatok szervezését meghatározó jogszabályok útvesztőjében. A felkészítést Szabó Győzőné Magdi szociológus és tréner vezette. Lelkesedésével, remek gyakorlataival magával ragadta a tanév végi fáradtsággal küzdő leendő képzőket.
Az Oktatáskutató és Fejlesztő Intézet, a Könyvtárellátó Nonprofit Kft. és a Nemzetstratégiai Kutatóintézet nemzetközi szakmai konferenciát szervezett 2015. március 26–27-én Debrecenben és Nagyváradon.
Az Oktatáskutató és Fejlesztő Intézetben megvalósuló TÁMOP 3.1.2-B projekt Megújuló tankönyv címmel rendezett szakmai nemzetközi konferenciát 2014. november 12‒13-án Budapesten.
Az Apáczai Kiadó, a Nemzedékek Tudása Tankönyvkiadó és az Oktatáskutató és Fejlesztő Intézet tájékoztató napokat szervez 2014. augusztus 21. és 29. között az ország négy nagyvárosában.
Az ÚPSZ szerkesztősége nyílt PISA-vitát kezdeményez, a következő kérdésekre várjuk iskolában érdekelt olvasóinktól a választ:

Oldalak