H
0 nap van hátra a tanévből. 2018. április 19., 21:42 - Emma

Hibaüzenet

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor require_once() függvényben (/web/moderniskola/weblecke.hu/includes/bootstrap.inc 3161 sor).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor require_once() függvényben (/web/moderniskola/weblecke.hu/sites/all/modules/ctools/ctools.module 127 sor).
Az Új Pedagógiai Szemle 2015/3-4. számában megjelent Darvas Mátyás Konferencia az iskolai közösségi szolgálatról című írása, amelyben intézményünk is szerepelt, a szerző rávilágított a feladat nehézségeire és szépségeire. Új aspektusból mutatjuk be most iskolánkat, a munkánkat alapvetően meghatározó területet, az integráció kérdését, a folyamat állomásait, az elért eredményeket foglaljuk össze.
H
Az Informatikai, Távközlési és Elektronikai Vállalkozások Szövetsége (IVSZ) információkkal és tanácsadással nyújt segítséget az informatikai pálya iránt érdeklődők számára, akár az Educatio kiállításon, akár más formában. Részletek a cikk címére kattintva az IVSz közleményében!  
  2016. január 07. csütörtök, 13:08 Óvodába ment január 6-án György herceg, Nagy-Britannia jövendő uralkodója. A hírt már decemberben bejelentették a szülők, vagyis Vilmos cambridge-i herceg és hitvese, Katalin hercegnő.  
Nyomdába került az Új Pedagógiai Szemle! PDF-ben már olvasható a folyóirat honlapján. Miről szól a szaklap, ld. a linkre kattintva!
Több mint száz oktatási intézmény mutatja be kínálatát továbbtanulás témakörben Budapesten, az Educatio Kiállításon, ahová idén 40 ezer főt várnak. Szó lesz a legújabb duális képzésekről, ösztöndíj lehetőségekről és az Apolló életpálya modellről éppúgy, mint felvételi követelményekről vagy a hallgatói életről. A bizonytalanoknak pályaorientációs tanácsadással, a pedagógusok számára szakmai újdonságokkal készülnek a szervezők.
  Szeptembertől ismét emelkednek a pedagógusbérek, 3,4 százalékkal vihetnek haza többet a pedagógusok, ez havonta 3–15 ezer forint közötti összeget jelent az érintetteknek – közölte Czunyiné Bertalan Judit köznevelésért felelős államtitkára január 6-án Budapesten. Palkovics László felsőoktatásért felelős államtitkár arról beszélt, hogy a felsőoktatásban is elindult a már korábban bejelentett béremelés.
Nem létező diákok után vett fel támogatást egy Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei iskola, amely jogosulatlanul több mint 30 millió forintot igényelt - közölte a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) észak-alföldi regionális bűnügyi igazgatóságának sajtóreferense hétfőn az MTI-vel.
Interjú: Fegyverneki Gergővel, a hazánkat a G200 Youth Forum konferencián képviselő pedagógussal Egy „celeb”, aki az irodalmat, a gondolkodást népszerűsíti   Egy házi kutatás szerint a gyerekek azt várják, hogy több tantárgyi videó legyen, ahol a tanárok röviden mondják el a lényeget.
Korszerű informatikai eszközöket kapnak az iskolák. A Klebelsberg Intézményfenntartó Központ (Klik) csaknem 12,5 milliárd forint támogatásból komplex informatikai fejlesztést valósít meg a köznevelési intézményekben az Új Széchenyi Terv keretében.
      Kolozsvár, 2015. december 28., hétfő (MTI) - Németországi alapítványok közvetítésével erdélyi családoknál tanulnak beilleszkedni a társadalomba lelkileg sérült németországi fiatalok - írta a Székelyhon portál.
    Budapest, 2015. december 30., szerda (MTI) - Teljes egészében uniós támogatásból, 120 millió forintból fejeződött be öt óvoda energetikai korszerűsítése Budapest VIII. kerületében.

Oldalak