H
0 nap van hátra a tanévből. 2018. március 21., 09:39 - Benedek

Hibaüzenet

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor require_once() függvényben (/web/moderniskola/weblecke.hu/includes/bootstrap.inc 3161 sor).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor require_once() függvényben (/web/moderniskola/weblecke.hu/sites/all/modules/ctools/ctools.module 127 sor).
Diszlexiásoknak nyelvet tanítani ? Gyakorló nyelvtanár szerzőnk írja meg az általa használt jól működő módszereket, melyek bárkinek segíthetnek a tanulásban!  
jó példák 2016. január 08.
H
Egy festő és egy író beszélget arról, hogyan vehetnek részt a felnőttek a gyermekek kreativitásának megőrzésében és fejlesztésében?
jó példák 2016. január 07.
A pedagógusok számára nagy kihívás a kreatív és motiváló értékelés. Az Edutopia.org-on megjelent cikk és a gyakorló tanár fordító saját tapasztaltai. 
jó példák 2015. december 25.
Rövid - max.18 perc -inspiráló videók, pedagógusoknak is?  Sztorik, eltérő látásmódok, ötletek, megoldások  - hogyan? Plusz még TED videók a cikkben!
jó példák 2015. december 23.
Egy floridai tanár módszeréről készült videó terjed a neten vírusként és hihetetlenül népszerű! Ön dicsérte már ma a diákjait? 
jó példák 2015. december 17.
A diákoknál gyakori motiválatlanság esetére frappáns ad az Óriások vállán című program, amit az Edutopia portál cikkét lefordítva mutatunk be. 
jó példák 2015. december 16.
Több ezer hátrányos helyzetű diák életét változtatja meg a Vodafone Digitális Iskola Program, 1200 táblagéppel és  a Komplex Instrukciós Programmal dolgoznak.
jó példák 2015. december 14.
A tanulást segítő LEGO-robotokat kaptak egy speciális mentor program keretében az NI hazai leányvállalatától  a Csányi Alapítvány csoportjai. Részletek: 
jó példák 2015. december 13.
Kiskunhalasi Bibó István Gimnázium meghirdeti  a Dr. Szabó Miklós országos szövegértési versenyt, amire 2016.január 8-ig lehet jelentkezni. Részletek a cikkben.
jó példák 2015. december 09.
Előfordult már Önnel, hogy módosítani kellet az óravázlatát, az óra körülményeihez igazíva? Az Edutopia cikkét erről Kaufmann Péter gyakorló tanár fordította le.…
jó példák 2015. december 06.
Az Amgen Foundation támogatásával a Kutató Tanárok Országos Szövetsége egyéves, országos projektet indított útjára 2015 márciusában. A legkiválóbb szakkörök…
jó példák 2015. december 01.

Oldalak