H
0 nap van hátra a tanévből. 2018. január 24., 02:32 - Timót

Hibaüzenet

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor require_once() függvényben (/web/moderniskola/weblecke.hu/includes/bootstrap.inc 3161 sor).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor require_once() függvényben (/web/moderniskola/weblecke.hu/sites/all/modules/ctools/ctools.module 127 sor).
Az Informatikai, Távközlési és Elektronikai Vállalkozások Szövetsége (IVSZ) információkkal és tanácsadással nyújt segítséget az informatikai pálya iránt érdeklődők számára, akár az Educatio kiállításon, akár más formában. Részletek a cikk címére kattintva az IVSz közleményében!  
H
A Pedagógusok Szakszervezete (PSZ) szerint a tervezett internetadó súlyosan veszélyezteti a köznevelés egész rendszerének működését, korlátozza az információs szabadságot, a tanítás szabadságát, a tanuláshoz való jogot. A tömörülés a parlamenti pártoktól azt kéri, ne szavazzák meg a javaslatot. Az Informatikai, Távközlési és Elektronikai Vállalkozások Szövetsége (IVSZ) szerint az adó jelentősen mélyítené a digitális szakadékot.
Az informatikai szakemberhiány globális probléma, csak Magyarországon mintegy 10 ezer betöltetlen informatikus állás van - közölte az Informatikai, Távközlési és Elektronikai Vállalkozások Szövetsége (IVSZ) az MTI-vel október 2-án.