H
0 nap van hátra a tanévből. 2018. január 24., 02:47 - Timót

Hibaüzenet

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor require_once() függvényben (/web/moderniskola/weblecke.hu/includes/bootstrap.inc 3161 sor).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor require_once() függvényben (/web/moderniskola/weblecke.hu/sites/all/modules/ctools/ctools.module 127 sor).
  Szeptembertől ismét emelkednek a pedagógusbérek, 3,4 százalékkal vihetnek haza többet a pedagógusok, ez havonta 3–15 ezer forint közötti összeget jelent az érintetteknek – közölte Czunyiné Bertalan Judit köznevelésért felelős államtitkára január 6-án Budapesten. Palkovics László felsőoktatásért felelős államtitkár arról beszélt, hogy a felsőoktatásban is elindult a már korábban bejelentett béremelés.
H
Egy tollvonással szüntette meg a Nemzetgazdasági Minisztérium a Krúdy Gyula középiskola gimnáziumát, a következő tanévben már nem indíthat az iskola ilyen képzést. Az iskola diákjai, tanárai és vezetősége bízik a döntés módosításában.
Budapest, 2015. szeptember 8., kedd (MTI) - Kezdeményezi a kőműves és burkoló szakma képzésének különválasztását az Építési Vállalkozók Országos Szakszövetsége (ÉVOSZ).
A város elismerését és nagyrabecsülését kifejezve a 2015. június 25-én tartott közgyűlés keretében adták át a Debrecen Város Kiváló Pedagógusa és a Debrecen Város Közoktatásáért-díjakat. Ehhez kapcsolódóan most első ízben került sor jubileumi díszoklevél, valamint nemzetközi szintű megmérettetésen Debrecen városát kiemelkedő eredménnyel képviselő diákok számára oklevél és tárgyjutalom átadására is.
Budapest, 2015. június 7., vasárnap (MTI) - Pedagógusnap alkalmából az Emberi Erőforrások Minisztériuma (Emmi) közleményben mondott köszönetet a köznevelésben és a felsőoktatásban dolgozók áldozatos munkájáért, hivatásuk teljesítéséért.