H
0 nap van hátra a tanévből. 2018. január 23., 00:41 - Zelma

Hibaüzenet

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor require_once() függvényben (/web/moderniskola/weblecke.hu/includes/bootstrap.inc 3161 sor).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor require_once() függvényben (/web/moderniskola/weblecke.hu/sites/all/modules/ctools/ctools.module 127 sor).
Korszerű informatikai eszközöket kapnak az iskolák. A Klebelsberg Intézményfenntartó Központ (Klik) csaknem 12,5 milliárd forint támogatásból komplex informatikai fejlesztést valósít meg a köznevelési intézményekben az Új Széchenyi Terv keretében.
H
Mintegy 350 millió forintos, európai uniós forrásból finanszírozott fejlesztés valósult meg a Mohács Térségi Általános Iskola Brodarics téri intézményében - közölte a Klebelsberg Intézményfenntartó Központ (Klik) Mohácsi Tankerülete pénteken az MTI-vel.
Várhatóan december 1-jén fejeződik be a Klebelsberg Intézményfenntartó Központ (Klik) költözésével összefüggő informatikai rendszer újratelepítése - közölte a központ november 30-án az MTI-vel.  
A következő tanévtől a Klebelsberg Intézményfenntartó Központ (Klik) működteti a jelenleg az Országos Roma Önkormányzat (ORÖ) által fenntartott szolnoki Dr. Hegedűs T. András Szakiskola, Középiskola, Általános Iskola és Kollégiumot. A város polgármestere bízik abban, hogy hosszú időre rendeződik az intézmény sorsa. 
Az elmúlt évek strukturális átalakításai a felsőoktatásban és a köznevelésben lehetővé teszik, hogy a jövőben a tartalmi kérdésekkel lehessen foglalkozni - mondta Balog Zoltán, az emberi erőforrások minisztere az Országgyűlés kulturális bizottsága előtt kedden, Budapesten. 
Szakmai konferenciával és több tucatnyi hajdú-bihari iskola zenés, táncos és módszertani bemutatkozásával ünnepelte a Klebelsberg-napot az állami iskolákat fenntartó Klebelsberg Intézményfenntartó Központ (Klik) Debrecenben. A rendezvényen a rövidesen befejeződő „Köznevelés az iskolában” című oktatásfejlesztési projekt legfontosabb eredményeit összegezték. A több száz intézményt mozgósító kezdeményezés a nevelés-oktatás módszertani kereteinek megújítását segítette.
Tura, 2015. október 30., péntek (MTI) - Országosan 18 település 21 oktatási intézményének energiahatékonysága javult annak a beruházássorozatnak köszönhetően, amelyet 2,7 milliárd forintos uniós forrásból a projektgazda Klebelsberg Intézményfenntartó Központ (Klik) hajtott végre.
udapest, 2015. október 27., kedd (MTI) - Az MSZP támogatja a Pedagógusok Demokratikus Szakszervezetének azon kezdeményezését, hogy a Magyar Országgyűlés tartson vitanapot a Klebelsberg Intézményfenntartó Központ (Klik) tevékenységéről és a közoktatás színvonaláról - közölte az MTI-vel kedden a párt oktatási kabinetvezetője. 
Budapest, 2015. október 20., kedd (MTI) - Nem elég, ha az egészségtudatosság csak divat a fiatalok körében, a mindennapjaik részévé kell válnia - mondta a Klebelsberg Intézményfenntartó Központ (Klik) elnöke egy keddi budapesti konferencián.
Sásd, 2015. október 16., péntek (MTI) - Sikeresnek nevezte a Testmozgás az iskolában (Te is) elnevezésű programot az Emberi Erőforrások Minisztériumának parlamenti államtitkára a kezdeményezés pénteki zárórendezvényén, a Baranya megyei Sásdon.
Budapest/Szomor, 2015. október 13., kedd (MTI) - Országszerte öt hátrányos helyzetű kistelepülés általános iskolájában újultak meg a vizesblokkok a Klebelsberg Intézményfenntartó Központ (Klik) és egy élelmiszereket, tisztítószereket gyártó cég együttműködésének köszönhetően.

Oldalak