H
0 nap van hátra a tanévből. 2018. január 23., 00:59 - Zelma

Hibaüzenet

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor require_once() függvényben (/web/moderniskola/weblecke.hu/includes/bootstrap.inc 3161 sor).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor require_once() függvényben (/web/moderniskola/weblecke.hu/sites/all/modules/ctools/ctools.module 127 sor).
  Szeptembertől ismét emelkednek a pedagógusbérek, 3,4 százalékkal vihetnek haza többet a pedagógusok, ez havonta 3–15 ezer forint közötti összeget jelent az érintetteknek – közölte Czunyiné Bertalan Judit köznevelésért felelős államtitkára január 6-án Budapesten. Palkovics László felsőoktatásért felelős államtitkár arról beszélt, hogy a felsőoktatásban is elindult a már korábban bejelentett béremelés.
H
Új tagintézményt kapott a Dunaharaszti Hunyadi János Német Nemzetiségi Általános Iskola, az alsósok oktatását biztosító intézményt szerdán adták ünnepélyesen.
Digitális Iskola Program indult hátrányos helyzetű fiataloknak, a projekt célja a digitális ismeretek fejlesztése.
A Klebelsberg Intézményfenntartó Központ (Klik) az év végéig rendezni tudja kintlévőségeit - mondta az Emberi Erőforrások Minisztériumának (Emmi) köznevelési államtitkára egy budapesti háttérbeszélgetésen.
Csütörtöktől több mint 150 ezer tanár és oktató ingyen használhatja a Microsoft felhőalapú Office 365 programcsomagját öt személyi számítógépen, illetve további öt különböző mobileszközön, legyen az táblagép vagy okostelefon - jelentette be a köznevelésért felelős államtitkár sajtótájékoztatón, Budapesten.
Budapest, 2015. október 21., szerda (MTI) - Kézzelfogható eredményeket hozott a magyar családok számára a 2010-ben megcélzott gazdaságpolitikai irány és számos azóta tett kormányzati intézkedés - mondta a köznevelésért felelős államtitkár szerdai budapesti sajtótájékoztatóján.
Budapest, 2015. október 13., kedd (MTI) - Az Emberi Erőforrások Minisztériumának (Emmi) köznevelésért felelős államtitkára szerint a digitális szakadék felszámolható, de legalábbis megállíthatók a negatív folyamatok a köznevelés rendszerében.
Folyamatosan csökken a Klebelsberg Intézményfenntartó Központ (Klik) adósságállománya. A központ módosított szervezeti felépítéssel vágott neki az idei tanévnek - írja amagyaridok.hu. Czunyiné Bertalan Judit köznevelésért felelős államtitkár elmondta: a Klik segítségével átláthatóvá váltak az intézmények, és a feladatokat jobban meg lehet szervezni.
Ismét emelkedtek a pedagógusbérek: az életpályamodell keretében átlagosan 3,4 százalékos emelés érkezett az érintetteknek a szeptemberi fizetéssel - mondta a köznevelési államtitkár hétfőn Budapesten, a pedagógusok világnapján tartott sajtótájékoztatón.
Oroszlány, 2015. szeptember 30., szerda (MTI) - A világ legnagyobb tanórája elnevezésű oktatási projekthez kapcsolódva az általános iskoláknak a szervezők olyan tudáspróbát is meghirdettek, amelynek egy digitális eszközökkel felszerelt okostanterem a fődíja - ismertette a verseny fővédnöke, az Emberi Erőforrások Minisztériumának köznevelésért felelős államtitkára szerdán Oroszlányban.
Győr, 2015. szeptember 22., kedd (MTI) - Befejeződött az Audi Hungaria Iskola felújításának első üteme Győrben, az ötmilliárd forintos fejlesztés révén 2017 szeptemberére az óvodai neveléstől a tizenkettedik évfolyam végéig bővül az oktatási struktúra az intézményben - hangzott el a keddi átadási ünnepségen.

Oldalak