H
0 nap van hátra a tanévből. 2018. április 21., 00:13 - Konrád

Hibaüzenet

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor require_once() függvényben (/web/moderniskola/weblecke.hu/includes/bootstrap.inc 3161 sor).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor require_once() függvényben (/web/moderniskola/weblecke.hu/sites/all/modules/ctools/ctools.module 127 sor).
Utolsó hétvégéjéhez érkezett a Titokzatos szavanna – Gyere el a bűvös talizmánodért! a Mezőgazdasági Múzeumban megnyílt új, interaktív kiállítás
szabadidő 2015. október 28.

Utolsó hétvégéjéhez érkezett a Titokzatos szavanna – Gyere el a bűvös talizmánodért! kiállítás és óriástársasjáték, a kalandvágyó érdeklődőknek már csak pár napjuk maradt, hogy felfedezzék a vadregényes Afrika sokszínű élővilágát, és a játékos feladványokon keresztül megszerezzék a szerencsehozó talizmánt.

A Mezőgazdasági Múzeumban megnyílt új, interaktív kiállításba lépve a látogatók egy képzeletbeli felfedezőtúrába csöppennek, ahol a szavanna jellegzetes állatai mellett megismerkedhetnek számos érdekességgel, bámulatra méltó jelenséggel és meglepő természeti összefüggéssel, miközben tudásukat, memóriájukat, logikájukat és szemfülességüket is próbára tehetik.

A képzeletbeli utazáson, a szavanna úttalan útjait járva a látogatók izgalmas rejtvények, furfangos feladatok segítségével jutnak egyre közelebb a célhoz, hogy a kaland végén ennek fejében kiérdemelhessék a felfedezőknek járó jutalmat.

A több mint 700 négyzetméteren elterülő kiállítás és óriástársasjáték ideális szünidős program, mely igazi, közös családi szórakozást ígér. A kiállítás az őszi szünetre való tekintettel még az ünnepnapon, november 1-jén is várja az érdeklődőket. Az izgalmas kiállítás és óriástársasjáték vasárnap zárja kapuit a Vajdahunyadvárban.

 

Helyszín: Magyar Mezőgazdasági Múzeum, Városliget, Vajdahunyadvár

Nyitva tartás: K-V 10-17 óráig

Információ: 06 1 422 0765

Bővebb információ: www.mmgm.hu


Tetszett a cikkünk? Ha igen, iratkozzon fel heti hírlevelünkre! Ha nem, adjon még egy esélyt, ehhez köszönjük, ha feliratkozik heti hírlevelünkre! www.moderniskola.hu

Beküldte: Frank Luca

H