H
0 nap van hátra a tanévből. 2018. február 24., 23:00 - Mátyás

Hibaüzenet

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor require_once() függvényben (/web/moderniskola/weblecke.hu/includes/bootstrap.inc 3161 sor).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor require_once() függvényben (/web/moderniskola/weblecke.hu/sites/all/modules/ctools/ctools.module 127 sor).
 A Varga Gábor-díjjal minden évben olyan pedagógusokat szeretnénk díjazni, akik a szülők, szülői közösségek szerint olyan értékrendet képviselnek és olyan hatást…
karrier 2015. szeptember 14.

 A Varga Gábor-díjjal minden évben olyan pedagógusokat szeretnénk díjazni, akik a szülők, szülői közösségek szerint olyan értékrendet képviselnek és olyan hatást gyakorolnak tanítványaikra, mint a ma már legendává vált Gábor "bácsi." Október 10-ig lehet jelöléseket javasolni a zsűrinek. 

Arra kérjük tehát, hogy lehetőségeihez mérten járuljon  hozzá a díj pénzalapjának megerősítéséhez, terjessze a hírt, hogy a díjakra a jelöléseket minden év október 10-ig várjuk a javaslattevő megjelölésével és legfeljebb 2 gépelt oldal terjedelmű indoklással az europaiszulok@gmail.com e-mail címre.

Varga Gábor munkásságáról, emberi értékeiről és a díjazással kapcsolatos részletekről az Európai Szülők Magyarországi Egyesületének (ESZME)  honlapján lehet tájékozódni. 

Forrás: ESZME honlap


Tetszett a cikkünk? Ha igen, iratkozzon fel heti hírlevelünkre! Ha nem, adjon még egy esélyt, ehhez köszönjük, ha feliratkozik heti hírlevelünkre! www.moderniskola.hu

Beküldte: Fülöp Hajnalka

H