H
0 nap van hátra a tanévből. 2018. április 19., 21:53 - Emma

Hibaüzenet

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor require_once() függvényben (/web/moderniskola/weblecke.hu/includes/bootstrap.inc 3161 sor).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor require_once() függvényben (/web/moderniskola/weblecke.hu/sites/all/modules/ctools/ctools.module 127 sor).
Mission: Possible - ezzel a címmel hirdeti a szupertitkos küldetést 5-12. évfolyamos osztályoknak a Microsoft  azon a kalandpályáján, melyet október 20. (kedd) és 21.…
rendezvények 2015. október 08.

Mission: Possible - ezzel a címmel hirdeti a szupertitkos küldetést 5-12. évfolyamos osztályoknak a Microsoft  azon a kalandpályáján, melyet október 20. (kedd) és 21. (szerda) 08:30 – 18:00-ig lehet kipróbálni! 

Az „Így tanulunk mi” című kétnapos, innovatív oktatással foglalkozó eseményre osztályokat és diákközösségeket is várunk!

Mindkét napon izgalmas küldetés várja azokat az osztályokat, iskolai csoportokat, akik szívesen próbára tennék találékonyságukat és ügyességüket egy kivételes labirintusban, ahol izgalmas fejtörőké és a csapatjátéké a főszerep: A gyerekek vadonatúj kütyük, digitális feladványok, vagány appok, zenei szárnypróba és egyéb rejtélyek között haladva teljesítik a különleges pályát, ahol minden feladat megoldását pontozzuk. A küldetés végén az első három helyezett sulijában a Microsoft vállalja az Office365 Oktatási Rendszer kiépítését.

A programra tanárok regisztrálhatnak 5-12. évfolyamos osztályokat, csapatokat a megadott idősávokra. A küldetés időtartama 2 óra. 
Az első csapat 09:10-kor, az utolsó 16:00-kor kezdheti meg a küldetését. Érkezés a küldetés kezdete előtt legalább 30 perccel.

Itt lehet az osztályokat regisztrálni a küldetésre!

Kapcsolódó cikkek: 

Digitális tanórák osztályoknak az így tanulunk mi - kiállításon

 


Tetszett a cikkünk? Ha igen, iratkozzon fel heti hírlevelünkre! Ha nem, adjon még egy esélyt, ehhez köszönjük, ha feliratkozik heti hírlevelünkre! www.moderniskola.hu

Beküldte: Fülöp Hajnalka

H