H
0 nap van hátra a tanévből. 2018. február 24., 23:01 - Mátyás

Hibaüzenet

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor require_once() függvényben (/web/moderniskola/weblecke.hu/includes/bootstrap.inc 3161 sor).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor require_once() függvényben (/web/moderniskola/weblecke.hu/sites/all/modules/ctools/ctools.module 127 sor).
A tanulásszervezési módszer hazai adaptációjának, megvalósításának kézikönyve ma kerül a polcokra, a szakkönyv szerzője Prievara Tibor.
jó példák 2015. november 02.

A külföldön nagy népszerűségnek örvendő és eredményesen alkalmazott tanulásszervezési módszer hazai adaptációjának, megvalósításának kézikönyve ma kerül a polcokra, mégpedig nem más, mint a téma hazai szakértője, Prievara Tibor tollából.

Mitől lesz hatékony, produktív és korszerű egy pedagógiai módszer a 21. században? A válasz az innovációban, a játékosságban és a belső motivációban rejlik. A gamification módszere mindhármat ötvözi magában, ettől lesz egészen újszerű, a sikere pedig kézzelfogható eredményekben mérhető. A Neteducatio gondozásában megjelent hiánypótló kiadvány lépésről lépésre kíséri végig a pedagógusokat a gamification bevezetésének és alkalmazásának menetén, lehetséges buktatóin és ezek megoldásain. Egy őszinte és élvezetes vallomás ez egy pedagógiai módszertani kísérletről, aminek megdöbbentő eredményei, sikerei lettek. Öt év tapasztalata, munkája, öröme és küzdelme egy könyvben. A könyvről további részletek.

A szakkönyv szerzője Prievara Tibor, akit TanárBlog szakértőjeként és egyik alapítójaként, már ismernek a pedagógusok. Gyakorló tanárként és pedagógiai szakemberként sokat tett azért, hogy a játékosítást bevezesse a hazai köztudatba, a módszer továbbgondolásáért és megvalósításáért pedig külföldön már elismerésben részesült.  Cikkei, a témában írt tanulmányai már ismertek lehetnek a hazai pedagógusok számára, most pedig egy teljes könyvet szentel a gamification részletes bemutatásának, a módszer hazai népszerűsítésének.

Legyen Ön is részese egy kreatív szakmai újításnak, mely színesebbé, élvezetesebbé teszi a munkáját! Tegye a tanulást élménnyé, felfedezéssé, játékká! Mutassa meg, hogy az iskola funkciója még igenis lehet az életre nevelés! Ismerje meg Prievara Tibor módszertani kísérletét, hatását és helyezze új alapokra tanulásszervezési módszerét itt

 


Tetszett a cikkünk? Ha igen, iratkozzon fel heti hírlevelünkre! Ha nem, adjon még egy esélyt, ehhez köszönjük, ha feliratkozik heti hírlevelünkre! www.moderniskola.hu

Beküldte: Frank Luca

H