H
0 nap van hátra a tanévből. 2018. április 21., 00:18 - Konrád

Hibaüzenet

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor require_once() függvényben (/web/moderniskola/weblecke.hu/includes/bootstrap.inc 3161 sor).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor require_once() függvényben (/web/moderniskola/weblecke.hu/sites/all/modules/ctools/ctools.module 127 sor).
A sakkjáték a gyerekek körében egyre népszerűbb, eddig azonban nem igazán volt olyan könyv, vagy segédanyag, ami áttekinthető, és komplett tananyagot kínál mind a…
börze 2013. november 28.

A sakkjáték a gyerekek körében egyre népszerűbb, eddig azonban nem igazán volt olyan könyv, vagy segédanyag, ami áttekinthető, és komplett tananyagot kínál mind a pedagógusok, mind a szülők számára. Ezért született meg ez a könyv.

Minden figurához tartozik egy mese, és egy kevés bábus játék, amellyel a lépéseket lehet gyakorolni. Az epizódok egy szálra vannak felfűzve, összefüggő történetet alkotnak. A szereplők különféle kalandokon-próbatételeken mennek keresztül. A Pepita Kódex segítségével fantázia, és kreativitás csempészhető a sakk fegyelmezett és logikus világába. Egyszersmind összekapcsolhatjuk a fejlesztő játékok és a mese pozitív hatását, s így lehet a sakkjáték igazi élmény is.


Korosztály: 4-10 éves korig

Szerzők: Peksa Kamilla-Fehér Zsuzsanna

 

 


Tetszett a cikkünk? Ha igen, iratkozzon fel heti hírlevelünkre! Ha nem, adjon még egy esélyt, ehhez köszönjük, ha feliratkozik heti hírlevelünkre! www.moderniskola.hu

Beküldte: Szekszárdi Júlia

H