H
0 nap van hátra a tanévből. 2018. április 19., 21:53 - Emma

Hibaüzenet

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor require_once() függvényben (/web/moderniskola/weblecke.hu/includes/bootstrap.inc 3161 sor).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor require_once() függvényben (/web/moderniskola/weblecke.hu/sites/all/modules/ctools/ctools.module 127 sor).
Az Emberi Erőforrás Támogatáskezelő pályázatot hirdet tehetséges magyar fiatalok nemzetközi tanulmányi és művészeti versenyeken, diákolimpiákon való…
pályázatok 2015. november 04.

Az Emberi Erőforrás Támogatáskezelő pályázatot hirdet tehetséges magyar fiatalok nemzetközi tanulmányi és művészeti versenyeken, diákolimpiákon való részvételének támogatására.

Pályázatot hirdet az Emberi Erőforrások Minisztériuma megbízásából az Emberi Erőforrás Támogatáskezelő tehetséges magyar fiatalok nemzetközi tanulmányi és művészeti versenyeken, diákolimpiákon való részvételének támogatására a Nemzeti Tehetség Program keretében. Az NTP-NTV-P-15 kódszámmal kiírt pályázat keretében a 30. életévüket be nem töltött magyarországi fiatalok részvételét támogatják külföldi tehetséggondozó tanulmányi és művészeti versenyeken. Az elnyerhető támogatás összege legalább 300 ezer, de legfeljebb 5 millió forint lehet. A támogatásra szánt keretösszeg 81,7 millió forint. A pályázatok benyújtása folyamatos.

A legvégső pályázati határidő: 2016. február 29.

Bővebb információ:


Emberi Erőforrás Támogatáskezelő ; 1381 Budapest, Pf. 1412.
E: ntp@emet.gov.hu
I: www.emet.gov.hu/felhivasok/nemzeti_tehetseg_program159/
T: (06 1) 795-5800

Forrás: www.nonprofit.hu

Kapcsolódó hírek: 

Tehetséges fiatalok kaptak ösztöndíjat a Nemzeti Tehetség Program keretében

 


Tetszett a cikkünk? Ha igen, iratkozzon fel heti hírlevelünkre! Ha nem, adjon még egy esélyt, ehhez köszönjük, ha feliratkozik heti hírlevelünkre! www.moderniskola.hu

Beküldte: Frank Luca

H