H
0 nap van hátra a tanévből. 2018. április 19., 21:51 - Emma

Hibaüzenet

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor require_once() függvényben (/web/moderniskola/weblecke.hu/includes/bootstrap.inc 3161 sor).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor require_once() függvényben (/web/moderniskola/weblecke.hu/sites/all/modules/ctools/ctools.module 127 sor).
A fejlesztőeszközök mellett pedagógus-továbbképzésekre, kitelepített szülői értekezletekre, családlátogatásokra is költhetnek az Integrációs Pedagógiai Rendszer pályázaton nyertes kaposmérői hátrányos helyzetű gyerekek óvodai nevelésére. A közel…
modern óvoda 2015. január 23.


Integrációs Pedagógiai Rendszer
IPR a Bokréta Óvodában

Kaposmérő község a Zselic lábánál fekszik, 5 km-re a megyeszékhely, Kaposvár városától. A település önkormányzata először pályázott az Integrációs Pedagógiai Rendszer programban, hogy megvalósíthassa a Bokréta Óvodaintegrációs programját.
 
 
A támogatás felhasználása sokrétű. A fejlesztőeszközök mellett pedagógus-továbbképzésekre, kitelepített szülői értekezletekre, családlátogatásokra költenek. Így a hátrányos helyzetű gyermekek megfelelő fejlesztése mellett, a szülő-pedagógus párbeszéd is teret kap. 
 
A projektről: 

Kedvezményezett: Kaposmérő Községi Önkormányzat
Projekt címe: A kaposmérői Bokréta Óvoda integrációs óvodai fejlesztő programja 
Elnyert támogatási összeg: 966 000 Ft

További részletek itt.

Miről szól az Integrációs Pedagógiai Rendszer program és hogyan segíti a kaposmérői ovisokat? Videónkból megtudhatja: 


Tetszett a cikkünk? Ha igen, iratkozzon fel heti hírlevelünkre! Ha nem, adjon még egy esélyt, ehhez köszönjük, ha feliratkozik heti hírlevelünkre! www.moderniskola.hu

Beküldte: Fülöp Hajnalka

H