H
0 nap van hátra a tanévből. 2018. április 23., 08:12 - Béla

Hibaüzenet

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor require_once() függvényben (/web/moderniskola/weblecke.hu/includes/bootstrap.inc 3161 sor).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor require_once() függvényben (/web/moderniskola/weblecke.hu/sites/all/modules/ctools/ctools.module 127 sor).
November 12-én rendezik meg a Nemzeti alaptantervhez illeszkedő tankönyv, taneszköz és Nemzeti Köznevelési Portál fejlesztése című kiemelt projekt…
rendezvények 2015. november 08.

Az Oktatáskutató és Fejlesztő Intézet a TÁMOP 3.1.2-B/13-2013-0001 jelű A Nemzeti alaptantervhez illeszkedő tankönyv, taneszköz és Nemzeti Köznevelési Portál fejlesztése című kiemelt projekt zárókonferenciáját 2015. november 12-én Budapesten rendezik meg, A köznevelési tartalomfejlesztés új modellje címmel, olvasható az ofi.hu-n.

A záróesemény célja a projektben megvalósult eredmények és fejlesztések ismertetése, így a kísérleti tankönyv és a hozzájuk kapcsolódó digitális tananyagok, taneszközök bemutatása, valamint a Nemzeti Köznevelési Portál ünnepélyes elindítása.

A rendezvény helyszíne: TIT Stúdió (1113 Budapest, Zsombolyai u. 6.)

A rendezvényen való részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött.

A regisztrációs link eléréshez kattintson IDE!
A konferencia programtervezetét az alábbi linken éri el!

Forrás: ofi.hu


Tetszett a cikkünk? Ha igen, iratkozzon fel heti hírlevelünkre! Ha nem, adjon még egy esélyt, ehhez köszönjük, ha feliratkozik heti hírlevelünkre! www.moderniskola.hu

Beküldte: Frank Luca

H