H
0 nap van hátra a tanévből. 2018. március 21., 09:33 - Benedek

Hibaüzenet

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor require_once() függvényben (/web/moderniskola/weblecke.hu/includes/bootstrap.inc 3161 sor).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor require_once() függvényben (/web/moderniskola/weblecke.hu/sites/all/modules/ctools/ctools.module 127 sor).
Most egyszerre tanulhat és nyerhet a Microsoft ingyenes új bővítményével, az Office Mix-szel! 2015. december 31-ig töltheti fel anyagát, részletek a cikkben!
IKT 2015. december 18.

Elindult a Microsoft Mixathon című kihívása, amely tanárokat és diákokat egyaránt mozgósít azért, hogy a verseny keretében vagány, interaktív órai anyagok szülessenek a PowerPoint új bővítménye, az Office Mix segítségével.

Mi az Office Mix?

Az Office Mix a PowerPoint ingyenes bővítménye, amelynek segítségével egy egyszerű prezentáció máris interaktív, online tanórává alakítható és máris megosztható akár a diákokkal, akár a kollégákkal egyszerű link formájában, OneNote-ban vagy bármely belső kommunikációs platformon.

Az Office365 fiókjába bejelentkezve itt tudhat meg erről többet.

(A plakát kattintásra nagyobb méretben nyílik meg.)

A Mixathon lehetőséget nyújt arra, hogy

 

·        megismertesse a diákjait egy újabb, a 21. századi tanulási készségeket fejlesztő alkalmazással

·        megmutassa felkészültségét és naprakészségét az innovatív pedagógiai technikák terén

·        szakmai körökben elismerésre és ismertségre tegyen szert

·        biztos helye legyen a jövő márciusban Budapesten megrendezésre kerülő E2 – Global Educator Exchange nemzetközi fórumán, a világ vezető innovatív tanárinak éves találkozóján

A kihívás menete

1. lépés: Látogasson el a www.MIXathon.org oldalra, ahol a versenyhez részletes leírást is talál, miközben a kollégái által készített példákon keresztül ismerheti meg az Office Mix lényegét.


2. lépés: Az oldalon található linkek mentén próbálja ki, hogy is működik az Office Mix, majd vágjon bele és hozzon létre saját Mix-et a diákjaival .  

3. lépés: Publikálja Mix-ét az Office Mix portálon.


4. lépés: Legfeljebb három saját Mix linkjét küldje be december 31-ig a Mixathon oldalán, hogy részt vehessen a kihívásban. 

Közép-Kelet-Európa 32 országának mindegyikéből kikerül egy nyertes Mix, amely részt vesz a regionális döntőn 2016 elején!

 

Irány a www.MIXathon.org és már kezdhet is Mixelni!

A Microsoft oktatási csapata várja  az innovatív, kreatív, lelkesítő tananyagokat!

 

 


Tetszett a cikkünk? Ha igen, iratkozzon fel heti hírlevelünkre! Ha nem, adjon még egy esélyt, ehhez köszönjük, ha feliratkozik heti hírlevelünkre! www.moderniskola.hu

Beküldte: Fülöp Hajnalka

H