H
0 nap van hátra a tanévből. 2018. március 21., 09:34 - Benedek

Hibaüzenet

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor require_once() függvényben (/web/moderniskola/weblecke.hu/includes/bootstrap.inc 3161 sor).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor require_once() függvényben (/web/moderniskola/weblecke.hu/sites/all/modules/ctools/ctools.module 127 sor).
Egy floridai tanár módszeréről készült videó terjed a neten vírusként és hihetetlenül népszerű! Ön dicsérte már ma a diákjait? 
jó példák 2015. december 17.

A hiányosságok keresgélése helyett a jó tulajdonságok, erősségek hangsúlyozására van szükség. A floridai tanár módszeréről készült videó járja hetek óta világot, Chris Ulmer a Mainspring Academy elnevezésű intézményben tanít, ahová sajátos nevelési igényű gyermekek járnak.

Ön dicsérte már ma a diákjait? Milyen módszerei vannak erre? És azt tudja, hogy a pszichológusok szerint a kifejezett hála boldoggá tesz?

Adjon 2016 - ban több pozitív visszajelzést!

A tanár módszeréről szóló 1 perces videó megtekinthető itt, angol nyelven. ( A videóban látható felirat fordítása elérhető innen )

Forrás: tka.hu


Tetszett a cikkünk? Ha igen, iratkozzon fel heti hírlevelünkre! Ha nem, adjon még egy esélyt, ehhez köszönjük, ha feliratkozik heti hírlevelünkre! www.moderniskola.hu

Beküldte: Frank Luca

H