H
0 nap van hátra a tanévből. 2018. április 21., 00:19 - Konrád

Hibaüzenet

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor require_once() függvényben (/web/moderniskola/weblecke.hu/includes/bootstrap.inc 3161 sor).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor require_once() függvényben (/web/moderniskola/weblecke.hu/sites/all/modules/ctools/ctools.module 127 sor).
Még 72 óra maradt hátra , hogy regisztrálja osztályát/projektjüket a 72 óra önkéntes akcióra!  Határidő 2015. szeptember 30.! Korábban arról adtunk hírt, hogy…
osztályfőnök 2015. szeptember 28.


Még 72 óra maradt hátra , hogy regisztrálja osztályát/projektjüket a 72 óra önkéntes akcióra!! Határidő 2015. szeptember 30.!

ITT VAGYOK!-  Ezzel a címmel elindult a regisztráció a 72 óra kompromisszum nélkül önkéntes akcióra 2015. szeptember 15 -én. A 72 óra kompromisszum nélkül szociális, önkéntes akció a három történelmi keresztény egyház szervezésében, Magyarország fiatalságát hívja közös összefogásra, hogy együtt tegyünk másokért, környezetünkért. 

A kezdeményezés Németországból indult, és 2002 óta számos sikeres projekt valósult meg a környező országokban is. 2010 óta Ausztria, Svájc, Szlovákia, Bosznia-Hercegovina, Szlovénia és Magyarország rendszeresen együttműködik az akcióban, amelybe 2012 óta Csehország is bekapcsolódott. Tanulmányutak és önkéntes cserecsapatok küldése és fogadása által az országok részt vesznek egymás projektjében.

A programra jelentkezni a 72 óra honlapjának megújult regisztrációs felületén keresztül lehetséges. A szervezők a jelentkezéseket szeptember végéig várják! 


Idén nyolcadik  alkalommal országszerte fiatalok kisebb-nagyobb csoportjai három napon, azaz 72 órán keresztül teljesítenek közhasznú feladatokat úgy mint intézmények, játszóterek felújítása, erdőtakarítás, szociális segítségnyújtás, kulturális műsorok szervezése különböző közösségeknek (fogyatékkal élők, idősek stb.). A 72 óra olyan tevékenységeket tartalmaz, amelyek iskolai közösségi szolgálatként is végezhetőek.

 

​A 72 óra célja, hogy a fiatalokat, elsősorban a középiskolás és az egyetemista korosztályt meghívja, hogy ezen az október 8-11.-re eső hétvégén tegyék szabaddá magukat, és segítsenek ott, ahol szükség van rá. Továbbá szeretnék felhívni a társadalom figyelmét a fiatalok erejére, elkötelezettségére, lelkesedésére, és segítőkészségére, mialatt a résztvevő fiatalok megtapasztalják, hogy együtt nagy dolgokra képesek, és segíteni másoknak szabadon, nagyszerű érzés, nagy ajándék.

 

Bővebb információ az esemény honlapján található: http://www.72ora.hu/

Iskolai Közösségi Szolgálatról: http://www.72ora.hu/a-72-orarol/kozossegi-szolgalat

Regisztráció: http://www.72ora.hu/regisztracio

Facebook csatorn​a: https://www.facebook.com/72ora

Az esemény plakátja

 

 


Tetszett a cikkünk? Ha igen, iratkozzon fel heti hírlevelünkre! Ha nem, adjon még egy esélyt, ehhez köszönjük, ha feliratkozik heti hírlevelünkre! www.moderniskola.hu

Beküldte: Fülöp Hajnalka

H