H
0 nap van hátra a tanévből. 2018. április 23., 08:06 - Béla

Hibaüzenet

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor require_once() függvényben (/web/moderniskola/weblecke.hu/includes/bootstrap.inc 3161 sor).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor require_once() függvényben (/web/moderniskola/weblecke.hu/sites/all/modules/ctools/ctools.module 127 sor).
Október 21-én a Nemzeti Köznevelési Portál indításával egy időben szervezi meg az című kiállítást, amelyen a diákok is bemutathatják izgalmas, kreatív, innovatív…
rendezvények 2015. október 08.

Október 21-én a Nemzeti Köznevelési Portál indításával egy időben szervezi meg az Oktatáskutató és Fejlesztő Intézet, a Microsoft Magyarország az első Így tanulunk mi! című kiállítást, amelyen a diákok is bemutathatják izgalmas, kreatív, innovatív iskolai projektjeiket.

Várjuk azokat a projekteket, amelyeket a tantestület és az iskolavezető a legérdekesebbnek, legkreatívabbnak, leginkább újító szelleműnek tart. A kiállításon a diákok maguk rendezhetik be a standjukat és mesélhetik el a közönségnek, hogy mit hoztak, mire adnak választ, hogyan gondolkodtak, miként tanulnak.

A nevezéshez kérjük, hogy az alábbi regisztrációs felületen egy bekezdésben írják le, miről szól a választott projekt és miért gondolják, hogy ennek ott a helye a kiállításon.

A kiállításon szakmai zsűri választja ki a két legjobb projektet. A válogatás fő szempontja a 21. századi tanulástervezés keretrendszere (21 CLD), valamint az IKT eszközök használata.
A győztes csapatok iskoláiban a Microsoft vállalja az Office365 Oktatási Rendszer felállítását.

A programra pedagógusok regisztrálhatják diákjaikat. A részvételhez szükséges praktikus információkat itt találja.

Itt lehet regisztrálni a kiállításra a diákok és a pedagógus, valamint a projekt adatainak megadásával. 


Tetszett a cikkünk? Ha igen, iratkozzon fel heti hírlevelünkre! Ha nem, adjon még egy esélyt, ehhez köszönjük, ha feliratkozik heti hírlevelünkre! www.moderniskola.hu

Beküldte: Fülöp Hajnalka

H