H
0 nap van hátra a tanévből. 2018. április 19., 21:39 - Emma

Hibaüzenet

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor require_once() függvényben (/web/moderniskola/weblecke.hu/includes/bootstrap.inc 3161 sor).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor require_once() függvényben (/web/moderniskola/weblecke.hu/sites/all/modules/ctools/ctools.module 127 sor).
Nagy az érdekődés a budapesti Millenáris Központban szervezett Így tanulunk mi! - konferencia és szakkiállítás programjai iránt, várjuk a jelentkezőket! 
rendezvények 2015. október 09.

A korszerű és innovatív kiállítási és közösségi téren  a   "modern iskola" szinte kézzelfogható valósággá válik, ahol a korszerű tanítási eszközöket, módszereket és az ezek bevezetéséhez szükséges szemléletet be tudjuk mutatni.

A helyszínről bővebben:

Millenáris

Budapest
Kis Rókus u. 16-20
1024

B és D épület

Térképet erről itt talál, útvonaltervezővel és többféle nézettel, a Google -maps-en.

A nagy érdeklődésre való tekintettel és a vendégek minél szélesebb körben való elérése érdekében eseménynek létrehoztunk egy Facebook-esemény oldalt is, ezt köszönjük, ha használják, ismerőseik meghívására, és az eseménnyel kapcsolatos információk áramoltatására. 

Itt találja meg az konferencia, a szakkiállítás, tanár-diák  és a digitális tanterem-bemutatókról szóló részletes tájékoztatást. Az esemény pedagógusoknak, pedagógus-hallgatóknak, oktatóknak, iskolavezetőknek, diákoknak, oktatási intézmények dolgozóinak, és szülőknek, nagyszülőknek is szól! 

Kapcsolódó cikkek:

Minden, ami fontos az Így tanulunk mi! - konferenciáról
 


Tetszett a cikkünk? Ha igen, iratkozzon fel heti hírlevelünkre! Ha nem, adjon még egy esélyt, ehhez köszönjük, ha feliratkozik heti hírlevelünkre! www.moderniskola.hu

Beküldte: Fülöp Hajnalka

H