H
0 nap van hátra a tanévből. 2018. április 23., 08:10 - Béla

Hibaüzenet

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor require_once() függvényben (/web/moderniskola/weblecke.hu/includes/bootstrap.inc 3161 sor).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor require_once() függvényben (/web/moderniskola/weblecke.hu/sites/all/modules/ctools/ctools.module 127 sor).
Idén első alkalommal hirdeti meg a Kincses Kultúróvoda pályázatot az Emberi Erőforrások Minisztériuma, melynek beadási határideje 2015. október 15.
modern óvoda 2015. szeptember 14.

Idén első alkalommal hirdeti meg a Kincses Kultúróvoda pályázatot az Emberi Erőforrások Minisztériuma. Cél az óvodai és a kulturális intézményrendszer együttműködésének erősítése, illetve a két terület értékeinek elismerése.

A pályázat szeretné elősegíteni, hogy az óvodák egyre tudatosabban vegyék igénybe a kulturális intézmények nevelést támogató programjait, és a kulturális tartalmak minél sokrétűbben épüljenek be az óvodák pedagógiai programjába.

A „Kincses Kultúróvoda 2016” címet 10 intézmény nyerheti el.

A pályázó intézménynek be kell mutatnia, hogy pedagógiai programjában kiemelt szerepet játszanak a kulturális tartalmak, s hogy tevékenysége során igénybe vette az intézményen kívüli kultúra-közvetítő lehetőségeket. A díjazott intézmény az óvodával együttműködő kulturális intézmények, illetve civil szervezetek szolgáltatásait integráló, komplex kulturális programcsomagot nyer a 2016-2017-es tanévre.

A pályázatok beadási határideje: 2015. október 15.

A részletes kiírás itt olvasható.

Forrás: Emberi Erőforrások Minisztériuma sajtóközlemény 

Tetszett a cikkünk? Ha igen, iratkozzon fel heti hírlevelünkre! Ha nem, adjon még egy esélyt, ehhez köszönjük, ha feliratkozik heti hírlevelünkre! www.moderniskola.hu 


Tetszett a cikkünk? Ha igen, iratkozzon fel heti hírlevelünkre! Ha nem, adjon még egy esélyt, ehhez köszönjük, ha feliratkozik heti hírlevelünkre! www.moderniskola.hu

Beküldte: Frank Luca

H