H
0 nap van hátra a tanévből. 2018. április 19., 21:42 - Emma

Hibaüzenet

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor require_once() függvényben (/web/moderniskola/weblecke.hu/includes/bootstrap.inc 3161 sor).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor require_once() függvényben (/web/moderniskola/weblecke.hu/sites/all/modules/ctools/ctools.module 127 sor).
Karácsonyosítsuk az internetet! Az ingyenes Xmasify oldalon egy URL beírásával karácsonyi hangulatot varázsolhatunk bármelyik honlapra, változatos effektekkel!
IKT 2015. december 15.

A gyerekek digitális gondolkodását nem veszi túlságosan igénybe, de játékosan tanít és szórakoztat az ingyenes Xmasify olda. Itt bármely honlap URL-jének beírásával karácsonyi hangulatot "varázsolhatunk" az adott oldalra,  változatos effektek,  pl. zenék és "hóesés"  segítségével. Annyit kell tennünk csupán, hogy bemásoljuk a kívánt oldal URL-jét, ütünk egy hógolyónyit az Enter-gombra, majd várunk pár pillanatot és máris meghitt, karácsonyi hangulatban böngészhetjük tovább kedvenc oldalunkat. Mi kipróbáltuk a - szerintünk - legkedvesebb oldallal, az Önök kedvéért a Modern Iskolával, természetesen. 

(A moderniskola.hu ékezetes betűit is hógolyó-találat érte, ha jól látom, más is járt így?)

A lap alján találunk egy kis vezérlőt, mellyel ki és bekapcsolhatjuk a zenét, szabályozhatjuk, a hóesést valamint megoszthatjuk azt közösségi felületeken.  De mi történik a gyönyörű (sorba kötött) karácsonyfaizzókkal?  Megtudhatja, ha kipróbálja!

Kedves, jópofa kis alkalmazás ez, mely  segíthet ráhangolódni a közelgő Ünnepre!

Érdemes felkészülni mindenre, pl. hogy a  várható zenék: George Michale: Last Chistmas, Billy Mack: Christmas all around me, és vajon mi a harmadik dal?

 

Jó szórakozást, és kommentbe jöhetnek az iskolai honlapok is akár..(télapósipkában)!

A kép kattintásra nagyobb méretben nyílik meg!

 


Tetszett a cikkünk? Ha igen, iratkozzon fel heti hírlevelünkre! Ha nem, adjon még egy esélyt, ehhez köszönjük, ha feliratkozik heti hírlevelünkre! www.moderniskola.hu

Beküldte: Frank Luca

H