H
0 nap van hátra a tanévből. 2018. április 19., 21:42 - Emma

Hibaüzenet

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor require_once() függvényben (/web/moderniskola/weblecke.hu/includes/bootstrap.inc 3161 sor).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor require_once() függvényben (/web/moderniskola/weblecke.hu/sites/all/modules/ctools/ctools.module 127 sor).
 „A Facebook hatásai és a netgeneráció" - ezek a hívószavai annak a február 11-irendezvénynek, amit az  ELTE Tanító- és Óvóképző Kar Kisgyermek-nevelési…
modern óvoda 2015. február 09.

Az ELTE Tanító- és Óvóképző Kar Kisgyermek-nevelési Kutatóközpont és Módszertani Laboratóriumának „Légy KéP”-ben Innovatív pedagógiai műhelye 2015. február 11-én rendezi következő programját „A Facebook hatásai és a netgeneráció” címmel. A vitaindítót Fehér Péter e-learning szakértő (Pannon Egyetem, ELTE TTK), Lehmann Miklós, a TÓK Társadalomtudományi Tanszékének vezetője, és Lénárd András, a TÓK Digitális Pedagógia Csoportjának vezetője tartja.

Regisztráció

Időpont: 2015. február 11. 15:00
Helyszín: ELTE TÓK Tanácsterem (1126 Budapest, Kiss János altb. u. 40.)
Részletek itt.


Tetszett a cikkünk? Ha igen, iratkozzon fel heti hírlevelünkre! Ha nem, adjon még egy esélyt, ehhez köszönjük, ha feliratkozik heti hírlevelünkre! www.moderniskola.hu

Beküldte: Fülöp Hajnalka

H