H
0 nap van hátra a tanévből. 2018. április 21., 00:15 - Konrád

Hibaüzenet

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor require_once() függvényben (/web/moderniskola/weblecke.hu/includes/bootstrap.inc 3161 sor).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor require_once() függvényben (/web/moderniskola/weblecke.hu/sites/all/modules/ctools/ctools.module 127 sor).
Miért? Mert mindig naprakészen tartalmazza a jogszabályokat. Mert a jogszabálytükör segítségével könnyen átlátható, hogy a régi törvényhez képest hogyan, miben…
börze 2013. november 19.

Miért? Mert mindig naprakészen tartalmazza a jogszabályokat. Mert a jogszabálytükör segítségével könnyen átlátható, hogy a régi törvényhez képest hogyan, miben változott az új szabályozás. Mert kommentárokkal segíti a jogszabályok értelmezését. Mert hasznos iratmintákat tartalmaz, és praktikus tanácsokat ad a mindennapi munkához.

A legfontosabb közoktatási, felsőoktatási és szakképzési jogszabályok naprakész feldolgozása lehetővé teszi, hogy Ön az elsők között értesüljön a jogszabályváltozásokról. A hatályos joganyagok mellett magyarázatok, iratminták, praktikus tanácsok és példák segítik a mindennapok munkáját, a jogszabályok könnyebb értelmezését.

Azért, hogy a jogszabályváltozások könnyebben nyomon követhetőek legyenek, egymás mellett, párhuzamos szerkesztésben mutatjuk meg az új és a régi köznevelési (közoktatási) törvény és szakképzési törvény tartalmilag szinkronizált rendelkezéseit. Ezáltal könnyen átlátható, hogy mi, miről és hogyan változott.

Egy bizonyos jogszabályt keres, de nem ismeri a pontos nevét? Témakör és dokumentumtípus szerint is megkeresheti az Önt érdeklő anyagot.
Szakképző intézmények részére készült a szakképzési naptár, mely használatával az érintettek időben értesülhetnek minden, a szakképzési intézmények számára fontos határidőről. Böngészhet a KÖZoktatás című szaklap archívumában is, ahol érdekes cikkeket olvashat, vagy a kérdések és válaszok rovatban megismerheti a kollégáit foglalkoztató problémákat, és az azokra adott szakértői válaszokat is. 

A fenti tartalmak az Oktatás Jogtárak különböző szintjein érhetők el. Bővebb tájékoztatásért tekintse meg az egyes szintek összehasonlító táblázatát!

Bővebb információ: http://www.jogtar.hu/jogtar-oktatas?utm_source=Modern
_Iskola&utm_medium=hirlevel&utm_campaign=Oktatas_Jogtar_MI
oldalon.
 


Tetszett a cikkünk? Ha igen, iratkozzon fel heti hírlevelünkre! Ha nem, adjon még egy esélyt, ehhez köszönjük, ha feliratkozik heti hírlevelünkre! www.moderniskola.hu

Beküldte: Tóth Klára

H