H
0 nap van hátra a tanévből. 2018. április 19., 21:43 - Emma

Hibaüzenet

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor require_once() függvényben (/web/moderniskola/weblecke.hu/includes/bootstrap.inc 3161 sor).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor require_once() függvényben (/web/moderniskola/weblecke.hu/sites/all/modules/ctools/ctools.module 127 sor).
Diákcsapatok digitális ötletével lehet jelentkezni a technológiai  versenyre, a  Microsoft Imagine Cup Academy-re, december 6-ig.
karrier 2015. december 02.


Egy erős ötlettel, az üzleti életre és a technológiai versenyekre szabott tudással december 6-ig bármelyik 16 év feletti diákcsapat elindulhat a magyar startup sikerek útján.
 

December 6-ig még lehet jelentkezni a Microsoft Imagine Cup Academy startup programjára, amely segítségével a 16 évnél idősebb diákok az innovatív ötleteiket valósíthatják meg és üzleti tudásra tehetnek szert. A kezdeményezés januárban indul újra, jelentkezni a Microsoft Imagine Cup Academy weboldalán lehet. A Microsoft Imagine Cup Academy immár harmadik éve gyakorlati, a mindennapi munka során nélkülözhetetlen ismeretekkel segíti azokat a magyar fiatalokat, akik egy jó ötletet szeretnének megvalósítani a digitális világban. A program céltudatos felkészítő a világ egyik legnevesebb technológiai versenye, a Microsoft Imagine Cup helyi fordulójára. Hatékonyságára bizonyíték, hogy a magyarországi győztesek mindkét évben  díjazottként tértek haza a nemzetközi döntőből. Ráadásul a program résztvevői közül többen az ötletükből azóta működő, ígéretes jövő előtt álló vállalkozást indítottak el.

A mozgásra és az egészséges életmódra ösztönző alkalmazás, a Tep igazi sztár lett a globális döntőben. Az innováció kategória második díját és az AppCampus különdíját hozták el Seattle-ből, valamint az ezzel együtt járó tízezer dollárt és húszezer eurót. A szegedi egyetemista csapat azóta is hangsúlyozza, hogy a Microsoft Imagine Cup mennyi mindennel – többek között üzleti szemlélettel, technológiai támogatással, gyakorlattal, prezentációs felkészítéssel – járult hozzá ahhoz, hogy igazán sikeresek legyenek. A pénz ehhez képest „csak” másodlagos.

További információk a Microsoft Imagine Cup Academy-ről a Microsoft magyar nyelvű News Centerén.

 


Tetszett a cikkünk? Ha igen, iratkozzon fel heti hírlevelünkre! Ha nem, adjon még egy esélyt, ehhez köszönjük, ha feliratkozik heti hírlevelünkre! www.moderniskola.hu

Beküldte: Fülöp Hajnalka

H